Média kit

ADATOK

Weboldal – https://dalloszoltan.hu

Social media –

// Instagram
// Facebook
// LinkedIn
// YouTube

Menü –
// BIO // Képek
// Médiamegjelenések
// Podcast szereplések

Dallos Zoltán előadás alkalmazottból vállalkozó

BIO

Dallos Zoltán 2016 óta vállalkozó, a DLX MEDIA marketingügynökség alapítója, kommunikáció és márkaépítés szakértő.  Korábban 10 éven át banki (Erste) és energetikai szektorban (MET, Sourcing) dolgozott középvezetőként.
 
A DLX MEDIA hazai kis- és középvállalkozásoknak nyújt teljeskörű online marketing szolgáltatást, fókuszálva a szakértői márkaépítésre, stratégiai kommunikációra, folyamatos és minőségi audiovizuális tartalomgyártásra.
 
Főbb szolgáltatások:
 
Zoltán 2017-ben indította népszerű YouTube csatornáját, ahol vlog jellegű oktató videók mellett interjúkat készít sikeres emberekkel. Az interjúk célja, hogy szélesebb körben is megismertesse azokat a történeteket, legjobb gyakorlatokat, sikerszokásokat, amik hozzásegítették az interjú alanyokat sikereik eléréséhez. Az interjúk 2019 óta audio formátumban is elérhetőek az ismertebb podcast csatornákon (Spotify, iTunes, Soundcloud).
 
Alkalmazottból Vállalkozó címmel, 2019-ben jelent meg első könyve, amiben a saját történetén keresztül mutatta be a vállalkozóvá válás kihívásait és tanulságait. A könyv azoknak szól, akik úgy érzik, nincsenek a helyükön alkalmazottként, és a saját útjukat szeretnék járni. Azoknak, akiknek van egy ötletünk, de nem látják a megvalósításhoz szükséges utat és eszközöket. 
 

Rendszeres előadó szakmai rendezvényen és egyetemeken (TEDx, Startup Safari, Freedom X Festival, Fiatal Vállalkozók Hete, ELTE, BME)

MÉDIAMEGJELENÉSEK

CIKKEK, PUBLIKÁCIÓK:
 
PODCAST SZEREPLÉSEK:
VIDEÓ INTERJÚK:
 
ELŐADÁSOK:

Képek

Dallos Zoltán - médiamegjelenések