Média kit

ADATOK

Weboldal – https://dalloszoltan.hu

Social media –

// Instagram
// Facebook
// LinkedIn
// YouTube

Menü –
// BIO // Képek
// Médiamegjelenések
// Podcast szereplések

Dallos Zoltán előadás alkalmazottból vállalkozó

BIO

Dallos Zoltán 2016 óta vállalkozó, a DLX MEDIA marketingügynökség alapítója, kommunikáció és márkaépítés szakértő.  Korábban 10 éven át banki (Erste) és energetikai szektorban (MET, Sourcing) dolgozott középvezetőként.
 
2018 szeptemberében szervezte meg az első Üzlet és Utazás rendezvényt, ami azóta két havi rendszerességgel megrendezésre kerülő rendezvénysorozattá fejlődött, több mint 1000 fő részvételével. Az esték felépítése a TED előadásokhoz hasonló, a vendégek 4 inspiráló történetet hallhatnak sikeres vállalkozóktól, digitális nomádoktól, világutazóktól. 
 
Zoltán 2017-ben indította népszerű YouTube csatornáját, ahol vlog jellegű oktató videók mellett interjúkat készít sikeres emberekkel. Az interjúk célja, hogy szélesebb körben is megismertesse azokat a történeteket, legjobb gyakorlatokat, sikerszokásokat, amik hozzásegítették az interjú alanyokat sikereik eléréséhez. Az interjúk 2019 óta audio formátumban is elérhetőek az ismertebb podcast csatornákon (Spotify, iTunes, Soundcloud).
 
Alkalmazottból Vállalkozó címmel, 2019-ben jelent meg első könyve, amiben a saját történetén keresztül mutatta be a vállalkozóvá válás kihívásait és tanulságait. A könyv azoknak szól, akik úgy érzik, nincsenek a helyükön alkalmazottként, és a saját útjukat szeretnék járni. Azoknak, akiknek van egy ötletünk, de nem látják a megvalósításhoz szükséges utat és eszközöket. 
 

Az elmúlt években számos szakmai rendezvényen adott elő (TEDx, Startup Safari, Freedom X Festival, Fiatal Vállalkozók Hete), valamint több fórumon készült vele interjú személyes márkaépítés, marketing automatizálás, vállalkozóvá válás témákban. 

2021 májusában a Karizma cimű könyv szerzőjével, Bolya Imrével közösen elindította a Szintlépés Podcastet, ahol a korábbi videós interjúkhoz hasonlóan inspiráló történeteket és gyakorlati tippeket osztanak meg a hallgatókkal. Az 5. epizódban Dallos Zoltán mesélt a saját szintlépéseiről, kulisszatitkokról, és arról, hogy hogyan lett a fő alapelve az, hogy a “Kész jobb, mint a tökéletes!” Hallgass bele az adásba:

Képek

MÉDIAMEGJELENÉSEK

CIKKEK, PUBLIKÁCIÓK:
 
PODCAST SZEREPLÉSEK:

VIDEÓ INTERJÚK:
 
ELŐADÁSOK:
Dallos Zoltán - médiamegjelenések