ÜZLET & UTAZÁS PODCAST #92

GOTTSCHALL ESZTER

Kiskőrösről Hawaii-ig. Újabb inspiráló beszélgetés, ezúttal Gottschall Eszter volt a vendégem, szerencse a szerencsétlenségben, hogy a járvány miatt most hosszabb ideig van itthon (egyébként Amerikában él), emiatt az interjút meg tudtuk csinálni személyesen.

Gottschall Eszter interjú podcast

Összefoglaló

Újabb inspiráló beszélgetés, ezúttal Gottschall Eszter volt a vendégem, szerencse a szerencsétlenségben, hogy a járvány miatt most hosszabb ideig van itthon (egyébként Amerikában él), emiatt az interjút meg tudtuk csinálni személyesen. Nagyon ütős gondolatok arról, hogyan kezeljük a környezetünk véleményét, hogyan indította el ma már 50.000 követős YouTube csatornáját, és hogyan találta meg az egyensúlyt az üzleti életben is. Fogadjátok szeretettel!

NÉZD MEG A BESZÉLGETÉST A YOUTUBE-ON​

„Ha bármilyen (vállalkozási) ötleted van, akkor soha ne tartson vissza az, hogy valaki már azt csinálja. Nagyobb, szebb, jobb - mert mindig lesz olyan!”

Gottschall Eszter

Miről lesz szó ebben a részben?

Linkek, amiket említettünk

ha inkább olvasnád

Az interjú leiratát hamarosan elolvashatod.

#HELLO HÉTFŐ

Minden hétfőn kapsz tőlem egy inspiráló levelet amiben elküldöm neked a legújabb epizódokat valamint, összegyűjtöm neked a célkitűzéssel, vállalkozásindítással és utazással kapcsolatos leghasznosabb tippeket.