MILYEN VÁLLALKOZÁST INDÍTSAK?

Milyen vállalkozást indítsak?

Sokan vannak azok, akik már régóta dédelgetik, hogy egyszer majd saját vállalkozásba kezdenek, de nem tudják, hogyan induljanak el, milyen vállalkozást érdemes indítani. 

A TanfolyamOKJ.hu OKJ képzéseket és felnőttképzéseket közvetítő portál összegyűjtötte azokat a tanfolyamokat, melyek elvégzésével viszonylag gyorsan, jelentős befektetés nélkül, egyedül el tudsz indítani egy vállalkozást.

Edző, fitness instruktor

Mindened a mozgás, szeretsz emberek között lenni, és a haverok mindig Hozzád fordulnak edzési tippekért? Váltsd készpénzre a hobbid, tarts profi egyéni vagy csoportos edzéseket, készíts személyre szabott edzésterveket, esetleg oktatóvideókat. Ehhez első lépésként végezz el egy Sportoktató vagy Fitness Instruktor tanfolyamot.

 

Marketing kivitelező

Ha érdeklődsz a vállalkozóknak szóló témák iránt, nem kell hangsúlyoznom a marketing fontosságát. Csak a magyar piacon vállalkozások tízezrei küszködnek a vevőszerzéssel, és nyitott pénztárcával állnak sorba olyan szakembereknél, akik segítenek megoldani a problémáikat.

Nem muszáj komplett marketing kivitelezést vállalnod, azaz nem kell értened mindenhez. Kiválaszthatod a marketing egy részterületét, és vállalhatsz kivitelezési munkákat csak ezen a területen. Például kezelhetsz Google Ads fiókokat, vállalhatsz Facebook hirdetéstInstagram fiók kezelést.

 

Weboldalkészítő

Ma már alapvetőnek számít, hogy egy vállalkozásnak legyen saját weblapja és saját blogja, nem elég a Facebook és Instagram oldal. Persze fontosak ezek is, de még ma, a social média korában is elengedhetetlen, hogy a vállalkozásnak legyen egy saját felülete: egy saját domainen lévő weboldal, ami nem függ a közösségi oldalak folyton változó algoritmusaitól.

Ezen a téren még mindig elképesztő hiányosságok vannak a magyar piacon, éppen ezért ez óriási lehetőséget jelent a weboldalkészítő tudással rendelkezők számára.

A weboldalkészítő munkát is akkor ajánljuk Neked, ha vonz a számítógépes munka, és előnyként éled meg, ha az időd nagy részében egyedül dolgozol, a saját tempódban. Persze ügyfelezni itt is kell valamennyit, de ha egyszemélyes vállalkozásban gondolkodsz, akkor a munkaidőd nagyobb része egyedül telik.

A WordPress használatát akár egy hét alatt elsajátíthatod tanfolyamunkon, de egy általánosabb Webszerkesztő tanfolyam segítségével mélyebb tudásra is szert tehetsz.

weboldal fejlesztés vállalkozás

Masszőr, műkörmös, szépségtanácsadó

Az emberek általános igényszintje erőteljes emelkedésen ment át, és egyre többen áldoznak ezekre a szolgáltatásokra, maguk jobbá és szebbé változtatására. Éppen ezért a szépségipari tanfolyamokkal könnyen indíthatsz saját, jövedelmező vállalkozást.

gyógymasszőr OKJ képzés elvégzése esetén hivatásos masszőr lehetsz, dolgozhatsz masszázsszalonokban, vagy kijárhatsz ügyfelekhez masszírozni.

A hivatalos nevén Kézápoló és műkörömépítő, de a legtöbbek által manikűrösként és műkörmösként emlegetett szakma elvégzése pedig dekoratív körmöket tudsz varázsolni ügyfeleidnek – akár egy szépségszalonban, akár házhoz menő szolgáltatásként.

Nézd meg, mennyit kérnek mások egy jó masszázsért vagy manikűrözésért, műköröm építésért, és rögtön rájössz, hogy ha szépségipari szakmák közül választasz, nem kopik fel az állad.

Szépségtanácsadó újabban egy nagyon felkapott szakma. Szépségtanácsadóként vagy stílustanácsadóként az ügyfeleid megjelenésével, öltözködésével kapcsolatban adhatsz tanácsokat a személyiségének, elképzeléseinek és az aktuális divatirányzatoknak megfelelően.

Ezt a tanácsadást végezheted szalonban, vagy a kliensnél, sőt, gyakori, hogy a konzultáció konkrétan az üzletben zajlik, ahol az ügyfeled meg is tudja vásárolni a kiválasztott ruhákat vagy sminket.

És milyen vállalkozást érdemes indítani a szépészeti szakmákkal?

Természetesen nyithatsz szalont, szépségstúdiót is, ha nagyobb fába szeretnéd vágni a fejszédet. De ha egyelőre kicsiben gondolkodsz, és kevés pénzből megvalósítható vállalkozási ötletek érdekelnek inkább, akkor nagyon egyszerű a megoldás: járj ki az ügyfelekhez, vagy fogadd a kuncsaftokat a saját otthonodban.

Reméljük, hogy cikkünkkel a „Milyen vállalkozást indítsak?” kérdésedre tudtunk pár hasznos tippet adni. Ha komolyan fontolgatod, hogy saját vállalkozásba kezdj, ne hagyd ki a további vállalkozási ötletet, és vállalkozói fortélyokat felsorakoztató alapozó online Vállalkozásindítás kurzusunkat sem!

Legfrissebb bejegyzések

Vállalkozás indítás képzés

MILYEN VÁLLALKOZÁST INDÍTSAK?

Sokan vannak azok, akik már régóta dédelgetik, hogy egyszer majd saját vállalkozásba kezdenek, de nem tudják, hogyan induljanak el, milyen vállalkozást érdemes indítani.

Személyes Márka

SZEMÉLYES-MÁRKA-ÉPÍTÉS

A személyes márkaépítés hatékony módszerei manapság, valamint a befektetett munkádért cserébe várható elképesztő jutalom

#HELLO HÉTFŐ

Minden hétfőn kapsz tőlem egy inspiráló levelet amiben összegyűjtöm neked a célkitűzéssel, vállalkozásindítással és utazással kapcsolatos leghasznosabb tippeket

#HELLO HÉTFŐ

Minden hétfőn kapsz tőlem egy inspiráló levelet amiben összegyűjtöm neked a célkitűzéssel, vállalkozásindítással és utazással kapcsolatos leghasznosabb tippeket